Zaterdag 18 november 2023 om 14 uur te Kessel-Lo (Leuven) bijeenkomst in het kader van 20 jaar CVS-contactgroep.

ALLE leden met partner/begeleider en sympathisanten, lotgenoten met CVS, fibromyalgie of chronische uitputtingssymptomen verwelkomen wij graag op deze laatste bijeenkomst ter gelegenheid van de 20e verjaardag van onze vereniging. Het is geen grootse viering, wel een bijeenkomst waarbij men eerst de gelegenheid krijgt om kennis te maken met onze werking.

Wij starten om 14 uur met het onthaal en een drankje gevolgd door een zéér korte historiek en een belangrijke video. Deze is een eigen productie met getuigenissen van patiënten en wetenschappers om de buitenwereld CVS, fibromyalgie of chronische uitputtingssymptomen te leren kennen (duur: een half uurtje). Aansluitend wordt een zeer toepasselijk lied gebracht dat gecomponeerd werd door de partner van een van onze leden. Daarna is het tijd voor een gezellig samenzijn bij een drankje en een stukje taart waarbij gesprekken en vragenstelling mogelijk zijn. Het einde is voorzien om uiterlijk 16 uur 30.

De toegang is uitzonderlijk ook voor niet-leden gratis! Inschrijven is wel verplicht zodat wij voldoende taart enb drankjes voor iedereen kunnen voorzien. Dat kan via E-mail: immuun@cvscontactgroep.be of per sms op het nummer 0471 822 079 met vermelding van naam en aantal personen.

Plaats: het CM-gebouw aan de Platte-Lostraat 541 te Kessel-Lo in de zaal “De Demer”.

© 2024 CVS-contactgroep
Oud Vliegveld 14
9250 Waasmunster

Tel.: 0471 822 079 op maandag, woensdag en vrijdag van 18:00 tot 21:00 uur.
Wij danken ixX pharma voor alle steun

Privacybeleid

Webdesign by Eye