Lid worden

Lid worden? Eenvoudig!

Het jaarlijkse lidgeld bedraagt € 20,00. Deze bijdrage wordt vrij laag (maar bewust zo) gehouden omdat vele patiënten het financieel niet gemakkelijk hebben.

Je kan het lidgeld betalen door overschrijving op rekening IBAN BE10 7370 0973 4904 (BIC KREDBEBB) van de CVS-contactgroep vzw, Oud Vliegveld 14 te 9250 Waasmunster met volledige vermelding van naam en adres.

In elk nummer van het Ledenblad “Immuun” (zie lendenvoordelen hier onder) vind je een inschrijvingsformulier. Wij verzoeken je vriendelijk dat volledig in te vullen en ons te bezorgen …. zodra je het eerste nummer ontvangt. Het is belangrijk dat we ook je E-mail adres kennen – zo je dat hebt – om je mededelingen  en/of dringende berichten te kunnen sturen waarbij we dan papier en postzegel kunnen uitsparen (en zo de bijdragen laag kunnen houden).

Als lid krijg je dan:

  • vier maal per jaar ons Ledenblad “Immuun”,
  • het lidmaatschap van de Vlaamse Pijnliga, waardoor je alle bijeenkomsten van de aangesloten leden-verenigingen gratis kan bijwonen, en 10 maal per jaar hun Ledenblad “Prikkel”,
  • het tijdschrift Samana magazine,
  • gratis toegang tot onze bijeenkomsten (exclusief symposia en congressen): lotgenoten, hun partners en geïnteresseerden, evenals fibromyalgiepatiënten, zijn er altijd welkom. Wij nodigen zo mogelijk medici, of andere specialisten, uit om onze leden permanent te informeren. Er worden ook praatnamiddagen voor lotgenoten georganiseerd.
  • en ondersteuning via telefoon en/of E-mail (zie Contact & Info).

De CVS-contactgroep gewoon steunen kan ook en dat is meer dan welkom. Voor giften van meer dan € 40 kan een fiscaal attest bekomen worden. Dan moet de storting gebeuren via de Vlaamse Pijnliga via IBAN BE82 7995 5039 4368 (GKCCBEBB) met de vermelding van “je naam + gift t.a.v. CVS-contactgroep”.

© 2023 CVS-contactgroep
Oud Vliegveld 14
9250 Waasmunster

Tel.: 0471 822 079 op maandag, woensdag en vrijdag van 18:00 tot 21:00 uur.
Wij danken ixX pharma voor alle steun

Privacybeleid

Webdesign by Eye