Contact en info

Wij krijgen zeer veel vragen en ons dienstbetoon is er in de eerste plaats voor leden. Niet-leden zullen ook een antwoord krijgen maar dat kan wel wat tijd vragen. Wij zijn niet gesubsidieerd en kunnen enkel werken dankzij de bijdragen van de leden. Graag ook begrip voor onze drukbezette vrijwilligers die niet vergoed worden.

Nood aan een gesprek?

Onze mogelijkheden zijn beperkt maar wij kunnen toch op maandag, woensdag en vrijdag een gespreksmoment voorzien. Dan kan men van 18:00 tot 21:00 uur terecht op het telefoonnummer 0471 822 079.

Contact via E-mail:

Algemeen:               info@cvscontactgroep.be

Oost-Vlaanderen:    oost-vlaanderen@cvscontactgroep.be

West-Vlaanderen:   west-vlaanderen@cvscontactgroep.be

of het formulier hier onder:

  Het bestuur.

  Elk jaar heeft, rond einde januari, de “jaarlijkse Algemene Vergadering” plaats. Tijdens die vergadering wordt de Raad van Bestuur bevestigd, al dan niet mits verkiezing van nieuwe bestuursleden. De mandaten worden dan tijdens de eerstvolgende bestuursvergadering eveneens opnieuw toegewezen of bevestigd.

  Vanaf 20 januari 2024 ziet de Raad van Bestuur als volgt uit:

   

    Joris Tas, Stichtend Lid, Voorzitter.

  Joris werd pas in 2011 bestuurslid met een ondersteunende functie vermits hij zelf geen CVS-patiënt is. Hij is van Waasmunster (O. Vl.) en was tot eind 2022 actief als consultant in de maritieme wereld. Hij heeft nu de zee ingeruild voor bossen. Lange zwerftochten in de natuur, ver weg van begaande wegen en tekenen van beschaving, is nu zijn lang leven. Evenals fotografie met een zwak voor ruïnes van abdijen, kastelen en industrie. Hij werd geboren te Antwerpen op 15 mei 1946 en is vader van twee dochters (een tweeling).

  Gaby Deprez, Stichtend Lid, Secretaris.

  Gaby is geboren te Doornik op 23 juni 1955. Sinds 1985 woont ze in Bellegem (West-Vlaanderen) waar ze, als natuurmens, van het buitenleven geniet en tot rust komt. De zorg voor haar gezin – ze heeft twee zonen – en de sterke familieband zijn voor haar belangrijk. Daarnaast zet ze zich graag in voor vrijwilligerswerk. Na haar loopbaan in het onderwijs is daar nu ook meer tijd voor. Ze was vanaf de opstart betrokken bij de vereniging en blijft gedreven aan de slag.

  Jens Vandaele, penningmeester.

  Miet Roggeman, Lid Raad van Bestuur.

  Miet is al een geruime tijd een trouwe medewerkster in het lokale Oost-Vlaamse bestuur. Zij werd geboren te Dendermonde op 20 april 1957 en woont in Grembergen. Zij is naast haar taak in het (lokale) bestuur vooral bezig met kruiden maar haar kinderen en kleinkinderen blijven haar hoogste prioriteit.

  Karen Fryns, Lid Raad van Bestuur.

  Karen is geboren op 11 april 1966 in Blankenberge, waar ze nog steeds woont. Ze is reeds geruime tijd medewerkster in het West-Vlaamse regionale bestuur en sinds korte tijd ook toegetreden tot de raad van bestuur. Zij heeft een brede waaier aan interesses. Zoals oa. yoga, muziek, kunst, mode, humor en gezond en lekker eten…

  © 2024 CVS-contactgroep
  Oud Vliegveld 14
  9250 Waasmunster

  Tel.: 0471 822 079 op maandag, woensdag en vrijdag van 18:00 tot 21:00 uur.
  Wij danken ixX pharma voor alle steun

  Privacybeleid

  Webdesign by Eye