VIND ONS IN GENT OP 11 MEI 2024

Op 11 mei 2024 zijn wij te vinden in Gent op het Sint-Baafsplein (ter hoogte van de fontein) ter gelegenheid van 12 mei, de internationale dag van de verpleging. Deze datum is de geboortedag van Florence Nightingale die als eerste verpleegster wordt beschouwd. Gezien “ZORG” het hoofdpunt is wordt dan ook gedacht aan aandoeningen waarvoor zorg nauwelijks of niet wordt besteed. Daaronder vallen helaas ook ME/CVS en overbelastingssyndromen in het algemeen. Wij zijn er van 13: 30 tot 16:30.

Onze bedoeling is om (geïnteresseerde) passanten behoorlijk in te lichten op objectieve wijze. Niet als medelijden opwekkende klagers. Om interesse te wekken plaatsen wij een aantal paren “lege” schoenen met bij elk paar een getuigenis van een lid. Mijn schoenen zijn leeg want ik kan hier persoonlijk niet zijn omdat ………..

Belangrijke opmerking van de voorzitter: bij kennissen en vragenstellers duidelijk vermelden dat het gebruik van de schoenen een origineel idee is van verenigingen rond CVS om voor deze aandoening meer begrip en respect te krijgen. Het heeft absoluut NIETS te maken met welk politiek standpunt dan ook. Zonder ons medeweten of enig overleg hebben politieke belangen zich schaamteloos deze actievorm toegeëigend.

© 2024 CVS-contactgroep
Oud Vliegveld 14
9250 Waasmunster

Tel.: 0471 822 079 op maandag, woensdag en vrijdag van 18:00 tot 21:00 uur.
Wij danken ixX pharma voor alle steun

Privacybeleid

Webdesign by Eye