Zaterdag 7 november 2020 om 14 uur te Sint-Michiels: PATIENT EMPOWERMENT.

door prof. Edgard Eeckman, doctor in media en communicatiestudies.

De nieuwe beperkingen, beslist door de Vlaamse regering, houden geen expliciet verbod in om een voordracht bij te wonen zo lang het maximum van 40 personen wordt gerespecteerd. Anderzijds is het advies van alle experten unaniem: gedurende 14 dagen alle contacten maximaal beperken. In die context voelen wij ons verplicht dit advies te volgen. Het is inderdaad een zaak van gezond verstand en burgerzin, vermeerderd met onze zorg voor onze leden. Daarom besluiten wij om de voordracht op 7 november te Sint-Michiels te verdagen naar 22 mei 2021 te Kortrijk. Het spijt ons en wij verontschuldigen ons voor dit ongemak maar uw en ons welzijn heeft voorrang.

Kort na de publicatie van voorgaande paragraaf vernamen wij ook dat alle zalen waarover wij normaal kunnen beschikken gesloten zijn tot 17 januari 2021.

Professor Eeckman is de communicatiemanager en woordvoerder van het UZ Brussel. Zijn interesses qua communicatie bestrijken een zeer breed veld. Zijn slogan is in dit geval: “Patient empowerment is geen optie of vrije keuze, het is een must”. Precies dat belangt ons bijzonder aan. Zeer helder – en met fijne humor – brengt hij ons de boodschap hoe de relatie tussen patiënt en arts moet zijn … namelijk op gelijke voet of hoe patiënt en zorgverlener elkaar zouden moeten “benaderen”.

CM gebouw – Koningin Astridlaan 2 – 8200 Sint-Michiels.

Zie ook de site https://www.patientempowerment.be van professor Eeckman.

© 2021 CVS-contactgroep
Oud Vliegveld 14
9250 Waasmunster

Tel : 0471 822 079 bij voorkeur maandag, woensdag en donderdag van 18:00 tot 21:00 uur
Wij danken ixX pharma voor alle steun

Privacybeleid

Webdesign by Eye
Scroll Up