eHealth in vraag gesteld! Hoe denk jij over jouw elektronisch patiëntdossier?

Deze bevraging wordt georganiseerd door het VPPP (Vlaams Patiëntenplatform). Wij werken er zeer graag aan mee omdat we zelf konden ervaren dat het idee om het eigen dossier – ten alle tijde – te kunnen raadplegen meer dan welkom is. MAAR, je moet al een behoorlijk inzicht in de digitale wereld hebben om ermee overweg te kunnen. En dát kan de bedoeling niet zijn. Vandaar onze vraag om massaal deel te nemen aan dit onderzoek. Het loopt tot 9 januari 2022 en neemt ongeveer 10 minuten in beslag.

Tijdens corona ging het plots heel snel: de digitalisering van de zorg. De huisarts die je voorschriften elektronisch kan bezorgen, de resultaten van de coronatest in jouw elektronisch dossier, een videogesprek met je psycholoog, de apps Coronalert en CovidSafeBE, de patiëntenportalen MijnGezondheid.be, MyHealthViewer.be, Cozo.be, MyNexuzHealth.be,… Hoe kijken patiënten met een chronische aandoening naar e-gezondheid of eHealth? Wat is jullie ervaring? Wat zijn jullie wensen en zorgen op dit vlak?

De voorbije jaren konden we als Vlaams Patiëntenplatform al heel wat kennis en ervaring opbouwen rond e-gezondheid of eHealth. Regelmatig consulteerden we onze leden over verschillende aspecten van het thema, om stevige standpunten uit te werken en de stem van de patiënt te laten klinken in overleg met de overheid. We blijven hieraan werken en hebben jouw hulp daarbij nodig!  Vul de bevraging “eHealth in vraag gesteld” in en bouw mee aan verbetering! Je vindt de vragen op http://bit.do/bevraging-ehealth.

Je kan de vragenlijst ook hier vinden om af te drukken en ons via email bezorgen. Jouw input is goud waard. Alvast bedankt voor je medewerking. We houden je op de hoogte van de verwerking en opvolging van deze bevraging via onze kanalen.

© 2021 CVS-contactgroep
Oud Vliegveld 14
9250 Waasmunster

Tel : 0471 822 079 bij voorkeur maandag, woensdag en donderdag van 18:00 tot 21:00 uur
Wij danken ixX pharma voor alle steun

Privacybeleid

Webdesign by Eye