De Warmste Week 2018: ook Katrijn Jacobs steunt ons!

 

Het onderstaand bericht van illustrator Katrijn Jacobs steekt ons

een hart onder de riem.

Het bestuur dankt haar van harte voor deze ‘warme’ actie en haar inzet.

 

KICKOFF de warmste week is in zicht en ja ook IK DOE dit jaar weer MEE.

Ik verkoop SCHUIFPUZZELS met een UNIEKE illustratie van MIJN HAND. De opbrengst gaat naar CVS-contactgroep. Deze groep is al jaren de grote steun en info-plaats voor mijn mama en mijn broer. CVS of het chronische vermoeidheidssyndroom is een heel ingrijpende ziekte, alle dagen van je leven. Mijn broer heeft dit al sinds zijn lager school tijd. Ik kijk heel vaak vol bewondering naar zijn pad en vraag me af of ik dat ook zo zou kunnen.

Dit alles sterkt me om er dit jaar weer voor te gaan.

Spreekt dit doel je aan? Raakt je dit ook? Ken je mensen in eenzelfde situatie? Hou je van de illustratie? Word je overspoeld door nostalgie? …. Of nog zoveel meer. Aarzel niet en steun, echt waar jullie hulp maakt een verschil uit en daar wil ik voor gaan. Mail me of laat een berichtje achter. We vinden wel een weg naar elkaar.

Zin in DELEN; dat zou ik SUPER vinden.
Dank alvast voor alles,
Liefs, en wie weet tot schuifs,
Katrijn

 

IDEE achter de ILLUSTRATIE:

Ik tekende een eekhoorn in z’n winterslaap. Slaap en vermoeidheid zijn heel opvallende kenmerken van CVS. De eekhoorn is ingedut onder een warm dekentje en draagt een dikke sjaal. Deze mensen verdienen warmte, aandacht en liefde. Alsook geven deze samen met de kerstboompjes een link naar de warmste week.

Je vindt me de komende weken ook op kerstmarkten in Gent en Antwerpen

https://www.facebook.com/katrijn.jacobs.1

https://www.facebook.com/katrijnjacobsillustrator/?modal=composer

Bestellen kan mits storting van € 4,00 vermeerderd met € 0,84 portkosten per stuk op rekeningnummer BE41 0012 8921 8310 van Katrijn Jacobs met vermelding van “AANKOOP SCHUIFPUZZEL tvv MFL” en naam en adres. Voor 3 of meer stuks graag contact opnemen betreffende portkosten voor een pakket. Aankopen tijdens de bijeenkomsten kan ook.

 

 

 

 

 

 

© 2018 CVS-contactgroep
Oud Vliegveld 14
9250 Waasmunster

Tel : 0471 822 079 bij voorkeur maandag, woensdag en donderdag van 18:00 tot 21:00 uur
Wij danken ixX pharma voor alle steun

Privacybeleid

Webdesign by Eye
Scroll Up