Woensdag 12 december 2018 om 18:00 DENKDAG BROCHURE “VEILIG IN HET ZIEKENHUIS”

Als patiënt heb je recht op kwaliteitsvolle zorg. Ondanks de inspanningen die ziekenhuizen en zorgverleners leveren om de patiënt veiligheid te garanderen, loopt er toch af en toe iets fout. Het Vlaams Patiëntenplatform beschikt sinds 2011 over een brochure “Veilig in het ziekenhuis”. De publicatie bevat tips over hoe je zelf kan helpen om je veiligheid te vergroten. De brochure is ondertussen aan vernieuwing toe omdat bepaalde informatie en contactgegevens verouderd zijn. 

Welke tips en informatie zou jij graag in de brochure zien verschijnen? We zijn benieuwd naar jouw ideeën en wensen. Daarom nodigen we je graag uit op onze denkdag op 12 december.

PROGRAMMA

De denkdag bestaat uit twee delen:

  • In het eerste deel bekijken we de huidige inhoud van de brochure en geven we onze ideeën over de toekomstige versie weer via een korte presentatie.
  • In het tweede deel van de denkdag luisteren we naar jullie feedback over de huidige versie en jullie ideeën over de toekomstige versie van de brochure.

We hopen met deze denkdag de tips en inhoudelijke feedback te bundelen omtrent patiëntveiligheid in de zorg zodat we deze kunnen meenemen bij de vernieuwing van deze brochure.

PRAKTISCH

Wanneer?    Woensdag 12 december 2018

Waar?          Lokalen Vlaams Patiëntenplatform (Groenveldstraat 15, 3001 Heverlee)

Hoe laat?     Van 18u00 tot 21u00 (onthaal vanaf 17u00). We voorzien broodjes.

Inschrijven kan tot en met 5 december via jeroen.brouwers@vlaamspatientenplatform.be of 016 23 05 26 met vermelding: “inschrijving denkdag brochure veilig in het ziekenhuis 12 december”.

We voorzien een kilometervergoeding.

Heb je nog vragen, wens je meer informatie of ben je geïnteresseerd in dit thema maar kan je op 12 december niet aanwezig zijn? Aarzel dan zeker niet om contact met me op te nemen.

© 2019 CVS-contactgroep
Oud Vliegveld 14
9250 Waasmunster

Tel : 0471 822 079 bij voorkeur maandag, woensdag en donderdag van 18:00 tot 21:00 uur
Wij danken ixX pharma voor alle steun

Privacybeleid

Webdesign by Eye
Scroll Up