Lid worden

Lid worden? Eenvoudig!

Het jaarlijkse lidgeld bedraagt € 20,00. Wie pas in de tweede helft van een kalenderjaar aansluit, betaalt ook slechts de helft, te weten € 10,00. Deze bijdragen zijn vrij laag maar worden bewust zo gehouden omdat vele patiënten het financieel niet gemakkelijk hebben.

Je kan het lidgeld betalen door overschrijving op rekening IBAN BE10 7370 0973 4904 (BIC KREDBEBB) van de CVS-Contactgroep vzw, Carmersstraat 176 te 8000 Brugge met volledige vermelding van naam en adres.

In elk nummer van het Ledenblad “Immuun” (zie lendenvoordelen hier onder) vind je een inschrijvingsformulier. Wij verzoeken je vriendelijk dat volledig in te vullen en ons te bezorgen …. zodra je het eerste nummer ontvangt. Het is belangrijk dat we ook je E-mail adres kennen – zo je dat hebt – om je mededelingen  en/of dringende berichten te kunnen sturen waarbij we dan papier en postzegel kunnen uitsparen (en zo de bijdragen laag kunnen houden).

Als lid krijg je dan:

  • vier maal per jaar ons Ledenblad “Immuun”,
  • het lidmaatschap van de Vlaamse Pijnliga, waardoor je alle bijeenkomsten van de aangesloten leden-verenigingen gratis kan bijwonen, en 10 maal per jaar hun Ledenblad “Prikkel”,
  • het tijdschrift Samana magazine,
  • gratis toegang tot onze bijeenkomsten (exclusief symposia en congressen): lotgenoten, hun partners en geïnteresseerden, evenals fibromyalgiepatiënten, zijn er altijd welkom. Wij nodigen zo mogelijk medici, of andere specialisten, uit om onze leden permanent te informeren. Er worden ook praatnamiddagen voor lotgenoten georganiseerd.
  • en ondersteuning via telefoon en/of E-mail (zie Contact & Info).
© 2018 CVS Contactgroep VZW
Carmersstraat 176
8000 Brugge

Tel : 050 / 67 84 80 bij voorkeur op werkdagen tussen 19u en 22u
Wij danken ixX pharma voor alle steunWebdesign by Eye
Scroll Up